Over ons

Welkom bij Ton van Bemmelen Sports!

Contactgegevens
Zo kunt u ons bereiken

Ons adres

Ton van Bemmelen Sports
Rijndijk 4
2394 AH
Hazerswoude-Rijndijk

Service

Telefoon: 071 - 3 414 909
E-mail: info@tonvanbemmelensports.nl

Openingstijden
Onze openingstijden zijn :

Maandag: 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag: 9:00 tot 18:00 uur
Woensdag: 9:00 tot 18:00 uur
Donderdag: 9:00 tot 17:30 uur
s'avonds: 19:00 tot 21:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur

Wij zijn elke zondag van 12.00-17.00 uur geopend.

U vindt ons op de Rijneke Boulevard.

Over ons

Ton van Bemmelen Sports

Ton van Bemmelen Sports is al ruim 30 jaar de Outdoorspecialist in uw regio. Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plek.

Alle wandelaars, kampeerders, skiërs, fietsers, hardlopers kunnen hun hart bij ons in de winkel ophalen. Of u nou een beginnende of gevorderde sporter bent, met onze ervaring en kennis helpen wij u aan de juiste spullen.

Hieronder vertellen wij u graag wat meer over onze medewerkers. Wij zien u graag in de winkel verschijnen!

Wie zijn wij

Wij laten u graag kennis maken met een aantal van onze medewerkers.

Rein

Rein is al jarenlang een van onze vele vaste medewerkers. Voor veel klanten een vertrouwd gezicht bij Ton van Bemmelen Sports, bijna 25 jaar! Door zijn ervaringen in de outdoorsport kunnen wij "onze Oostenrijker” een expert op het gebied van wandeltochten en reizen op grote hoogtes noemen. Naast de in- en verkoop van een gedeelte van onze collectie, is Rein ook onze persoonlijke podoloog. Niet alleen voor de wandel- en bergschoenen meet hij bij u de juiste zooltjes aan, tevens voor de skischoenen maakt hij gebruik van een "Boot Fitter” welke hij in onze eigen werkplaats aanmeet. Elke voet is welkom, normale en probleemgevallen!

Ewout

Ewout behoort alweer een aantal jaar tot één van onze verkopers. Of het nu gaat om nieuwe schoenen, rugzak, ski's of skischoenen… Dan bent u bij Ewout aan het goede adres. Ook Ewout is bekend met de "Boot Fitter” techniek. Voor elke voet een passende schoen, met of zonder aanpassingen. Ewout is een zeer ervaren skiër met een grote passie voor de sneeuw. Voor zijn outdoor activiteiten zoekt hij het liefst de mooie landschappen van Zwitserland op.

Angelique

Angelique is al meer dan 15 jaar lang het vertrouwde gezicht van de kleding afdeling. Met haar altijd gezellige en spontane aanwezigheid helpt zij u van top tot teen aan de juiste functionele kleding, voor welke outdoor activiteit dan ook. Van Bikini tot skipak, zij trekt voor u alles uit de kast. Door de jarenlange kennis van het inkopen van de kleding in combinatie met haar winkelervaring weet zij elk seizoen weer de beste artikelen voor onze winkel te selecteren.

Meriam

Meriam is samen met Angelique in zowel de zomer als in de winter het gezicht van onze kledingafdeling. Door haar kritische blik en het meedenken met de klanten vult zij Angelique goed aan in de keuzes die zij maakt tijdens de inkopen. Meriam kan haar creatieve kant ook goed kwijt bij Ton van Bemmelen Sports. De prachtige etalages en aankleding in de winkel liggen in haar handen. Zij zorgt er altijd weer voor dat de artikelen goed tot hun recht komen!

Michelle

Michelle Kwam zo'n 12 jaar geleden parttime bij ons in dienst. Inmiddels is zij alweer een paar jaar fulltime actief binnen Ton van Bemmelen Sports. Zij richt zich op de volledige in- en verkoop van de Wielersports en Hardloopsports afdeling en kan dan ook niet wachten op een uitbreiding naar hardloopschoenen. Sinds kort is Michelle, samen met Sabrina, verantwoordelijk voor de nieuwe website en fanatiek met Twitter.

Sonja

Sonja is al heel wat jaren ons trouwe gezicht en tevens visitekaartje van de kassa. Bij de kassa van Ton van Bemmelen Sports komt heel wat meer kijken dan alleen het afrekenen. Zo houdt zij zich bezig met het retourneren, ontvangen en verwerken van de goederen, houdt alle bestellingen bij, neemt zij een stukje verkoop op zich en zij voorziet de klanten van de nodige informatie.

Maartje

Maartje is binnen Ton van Bemmelen Sports verantwoordelijk voor de gehele administratie. Tevens verzorgt zij de voorbereiding van de binnenkomst goederen. Samen met Sabrina en Michelle zorgt zij ervoor dat alle goederen in het systeem komen te staan zodat de artikelen bij binnenkomst z.s.m. de winkel in kunnen. Vanuit een kantoor in de winkel heeft Maartje direct contact met alle verkopers, op deze manier kunnen beide partijen goed op elkaar inspelen en samenwerken. Voor de cijfertjes moet je binnen Ton van Bemmelen Sports bij Maartje zijn!

Sabrina

Doordat Sabrina alweer 12,5 jaar actief is binnen Ton van Bemmelen Sports is zij inmiddels overal inzetbaar. Sabrina is volledig verantwoordelijk voor het computersysteem en is samen met Michelle verantwoordelijk voor de nieuwe website. In samenwerking met Maartje en Michelle zorgt zij ervoor dat alles goed wordt voorbereid en dat de orders goed in het systeem komen te staan.

Annette

Annette is onze coupeuse. Zij vermaakt in zowel de zomer als de winter de kleding van de klanten. Of het nu gaat om een broek die korter gemaakt moet worden, een reparatie van een kledingstuk of het vermaken van mouwen, Annette zorgt voor een mooie afwerking en een goed resultaat. Ook voor de reparatie van uw tent bent u bij onze coupeuse aan het juiste adres. Voor meer informatie zie; services.

Onze Parttimers

Natuurlijk hebben wij ook een grote groep gemotiveerde Parttimers die werkzaam zijn binnen Ton van Bemmelen Sports. In de weekenden, tijdens vakanties en op andere momenten zijn zij van grote toegevoegde waarde voor de winkel.

Team Ton van Bemmelen Sports staat voor u klaar!